Nyheder

Nyt produkt mod luftvejslidelser

26/04-2018
Allergica har udvidet sortimentet med produktet BREATHOX® (produktnavnet udtales: bri:tɒks og er en sammensætning af ordene ’breathing’ og  ’detox’).
BREATHOX® er en fiks lille inhalator, som indeholder mikroniseret salt.BREATHOX® anvendes til at rense luftvejene i tilfælde af astma, KOL, lungebetændelse, forkølelse, bihulebetændelse og andre luftvejssygdomme/lidelser.


Døjer du med Allergi?

Også ved allergi kan BREATHOX® hjælpe.
 
Saltpartiklerne forbedrer kroppens naturlige rensningsfunktion, og får hævede og irriterede slimhinder i hals og næse til at falde til ro ved at genetablere naturlig slimdannelse.
 
Er du behandler eller butik, så kan du købe BREATHOX® her.
 
Er du privatperson købes BREATHOX® i helsekostbutikker eller webshops

Mere information om inhalatoren

Saltet i BREATHOX® er dannet for 250 millioner år siden og har ligget forsejlet i en salthorst lige siden. Saltet er efter udvindingen i Mariager, Nord-Jylland renset for urenheder og har en renhed på 99,9% (farmaceutisk kvalitet). Samme type salt anvendes også af lægemiddelindustrien til bl.a. dialyse og saltvand til infusionsvæske. 
 
Saltet er mikroniseret på et højteknologisk laboratorie i Schweiz for at gøre partiklerne inhalerbare. Her blandes det med 5% laktose for at sikre pulverets stabilitet. Det er nemlig kun meget små (<10µm) partikler, der kan inhaleres.  
 
Derfor siger vi, at BREATHOX® er markedets eneste saltinhalator, der formidler en fast dosis salt til inhalation.  
 
Flere kliniske undersøgelser af både midlertidig og kronisk syge viser salts positive effekt på den mukociliære rensning (kroppens naturlige rensningsmekanisme i luftvejene).  
 
I en række relevante studier har saltinhalation vist en positiv effekt på en række symptomer. BREATHOX® anbefales derfor mod hoste og til lindring af luftvejsirritation, f.eks. ved forkølelse, høfeber, astma, bronkitis og KOL (Kronisk Obstruktiv Lungesygdom).
 
BREATHOX® er en dansk opfindelse og fremstilles af Liita Care ApS. 
Tilbage til nyhedsoversigt