Disse handelsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på www.allergica.dk til levering i Danmark.

Allergica.dk ejes og drives af Allergica A/S, CVR-nr.: DK11919677, Hagemannsvej 11, DK-8600 Silkeborg, tlf.: 70 26 17 77, e-mailadresse: allergica@allergica.dk. 

Handelsbetingelserne indeholder både informationer omkring salg, levering, fortrydelse mm. samt håndtering af personlige oplysninger.

 

Betaling og levering  

Vi modtager betaling med Dankort, VISA, MasterCard, Diners, JCB, UnionPay, American Express og via faktura.

Når varen afsendes trækkes beløbet fra betalingskort, hvis dette er valgt. Fakturaer genereres, når pakken afsendes fra vores lager. De generelle betalingsbetingelser for fakturaer er 14 dage fra fakturadato.

Ordrer bestilt inden kl. 14 mandag-torsdag og inden kl. 12 fredag afsendes samme dag.

Alle priser er angivet i danske kroner. Fragtpriser afhænger af din ordres størrelse og den valgte fragttype. Du vælger fragt- og leveringsform i slutningen af bestillingsforløbet. 

Log ind for at se priser.


Direkte forsendelser

Varer kan sendes gebyrfrit direkte til kunder eller klienter ved bestilling fra allergica.dk. (Ved telefonisk og e-mail bestilling af direkte forsendelser er der et ekspeditionsgebyr på 15 kr.)

 

Fortrydelsesret  

For at sikre kvaliteten på de produkter vi sælger, kan vi ikke tage varer retur, når de har været ude af huset. Derfor er der ikke fortrydelsesret, ved køb af varer hos Allergica. 

Det er heller ikke muligt at fortryde ved at nægte at modtage varen eller ved at undlade at hente den. 

 

Reklamation - Hvis der er noget galt med varen

Hvis du køber en vare, og der er en mangel ved den – fx en materiale- eller fabrikationsfejl – finder købelovens regler anvendelse.

Du kan reklamere over mangler ved varen inden for 24 måneder fra leveringstidspunktet ved at henvende dig til os på tlf.: 70 26 17 77 

Husk, at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Gem postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track and trace-nummer. 

 

Dine personlige oplysninger

Når du godkender handelsbetingelserne samtykker du endvidere til, at vi opbevarer dine personlige oplysninger. Det drejer sig om de personlige oplysninger, som du giver os såsom klinik/butiksnavn, navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.

 

Brug af personlige oplysninger

Dine oplysninger bliver brugt i forbindelse med håndtering af dine ordrer. Derudover er det kun undtagelsesvist, at du vil modtage post fra os.

Vi bruger kun dine oplysninger til ovenstående formål.

 

Sletning af personlige oplysninger

Dine oplysninger bliver slettet efter 5 år uden aktivitet fra din side. Fakturaer skal opbevares i 5 år efter udløbet af det regnskabsår, som fakturaerne vedrører. Dette skyldes, at de udgør en del af vores regnskabsmateriale.

 

Vil du fremgå af lister?

Vælger du at blive vist på behandlerlisten, forhandlerlisten eller webshoplisten, samtykker du endvidere til at dine oplysninger må fremgå af hjemmesiden www.allergica.dk. Hvis du fortryder, kan du til enhver tid melde dig fra listen igen.

 

Direkte forsendelse

Hvis du får sendt varer direkte til dine klienter, samtykker du på deres vegne til, at vi må opbevare deres informationer. Disse Handelsbetingelser fungerer dermed som databehandleraftale, og såfremt du anvender direkte forsendelse er det dit ansvar, at informere om og få samtykke fra dine klienter til, at vi må opbevare deres oplysninger.

 

Oplysninger til tredjepart

De tredjeparts udbydere, som vi bruger, vil kun indsamle, anvende og videregive dine oplysninger i det omfang det er nødvendigt for at udføre de services, de er hyret til.

·         Leverandører af IT har adgang til det, der er nødvendigt, for at de kan hjælpe med det tekniske. Der er indhentet databehandleraftaler fra IT-leverandører.

·         Når du betaler med kreditkort i betalingsgatewayen gemmer QuickPay dine kreditkortoplysninger. Direkte betalingsgateways overholder PCI-DSS standarter (Payment Card Industry Data Security Standard), som er en international standard, der medvirker en høj sikkerhed ifm. kortdata.

·         Der er indhentet ny databehandleraftale fra IT Relation, som er ansvarlige for SSL certifikater til www.allergica.dk.

 

Sikkerhed

Hjemmesiden er beskyttet med SSL-certifikat (Secure Socket Layer), hvilket betyder at dine følsomme data bliver krypteret og dermed sikkert kan sendes mellem webserver og browser.

 

Handlingsplan

Hvis Allergica bliver opmærksom på, at personfølsomme oplysninger er blevet stjålet, kopieret eller på anden måde lækket, vil datatilsynet blive kontaktet inden 72 timer.

 

Ændringer til handelsbetingelserne

Vi forbeholder os retten til at ændre i handelsbetingelserne, og vi opfordrer derfor til løbende at holde øje med betingelserne.